Tunify is vernieuwd!

1/09/2015

Als je deze blogpost aan het lezen bent, dan heb je het waarschijnlijk al gezien: Tunify is helemaal vernieuwd!

De voorbije maanden hebben we hard gewerkt om Tunify nog toegankelijker te maken. De vernieuwde Tunify speler was de eerste stap in deze vernieuwing. Nu volgen een nieuwe website, drie nieuwe producten en nieuwe prijzen.

De nieuwe website springt het meest in het oog. Wat is er vernieuwd? Deze blog natuurlijk, maar eigenlijk is alles nieuw. Vanaf nu is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere Tunify abonnementen te beheren via één account. Handig voor wie meerdere zaken of afspeelpunten heeft. Daarnaast is het ook eenvoudiger geworden om een abonnement aan te kopen. En naast een nieuwe help pagina hebben we nu ook een gloednieuwe webshop, waar je vanaf vandaag terecht kan, bijvoorbeeld wanneer je een nieuw toestel nodig hebt om Tunify af te spelen. 

Verder zijn er nu drie Tunify producten in plaats van één: Tunify Green, Tunify Blue en Tunify Orange. Met deze producten kunnen we nog beter tegemoet komen aan de noden van de Tunify gebruikers. Wil je meer weten over deze nieuwe producten? Op deze pagina wordt uitgelegd wat de verschillen zijn tussen de drie Tunify producten. 

Tenslotte, maar zeker niet onbelangrijk: bij de nieuwe producten horen ook nieuwe prijzen. Tunify Green is vanaf nu de instapversie van Tunify. Tunify Green kan je al gebruiken vanaf €19,99 per maand. 

Kijk zeker nog wat verder rond op onze nieuwe website. We zijn benieuwd te horen wat je ervan vindt!

Tot binnenkort!

*** ttest ***
*** test ***
Retour à l'aperçu