Carrefour

12/08/2015

Tunify heeft eind vorig jaar de opdracht gekregen van Carrefour om de muziek en audioboodschappen te verzorgen in hun Hyper en Market vestigingen in België. Intussen voorzien we meer dan 170 winkels van muziek met Tunify.

"Na een jaar van voorbereiden, ontwikkelen en testen hebben we de muziekoplossing van Tunify uitgerold bij Carrefour Market en Hyper. De concrete eisen die Carrefour had bij aanvang van het project, hebben we kunnen omzetten in een krachtig, maar tegelijk eenvoudig te gebruiken product, op maat gemaakt voor Carrefour.” zegt Patrick Thijs, destijds Marketing services & Logistics manager bij Carrefour Group Belgium. 

Stijn Remels, projectleider bij Tunify, legt uit hoe het project verlopen is. “Het was voor ons een mooie uitdaging om de complexe eisen van Carrefour te vertalen naar een goed werkende en tegelijk toegankelijke applicatie. We hebben tijdens dit project opnieuw heel wat inzicht gekregen in de manier waarop onze klanten Tunify gebruiken. Voor alle Tunify producten gebeurt de ontwikkeling op een erg praktische manier. We testen voortdurend onze ideeën in praktijk bij de klant, om zo te komen tot een optimaal product. We zijn erg tevreden met het resultaat.” 

Het project gebeurt in samenwerking met de firma Dobit, dat met duidelijke boodschappen op grote digitale schermen een ander aspect van de in-store communicatie van Carrefour op zich neemt.  

(Foto: vlnr Brigitte Jabon, Patrick Thijs & Stijn Remels)
Retour à l'aperçu